Heerlijk vertoeven op het strand

De stranden aan de Costa Calida behoren tot de beste stranden van Spanje. U vindt hier een verscheidenheid aan stranden en rustige baaitjes. Het dichtstbijzijnde strand is dat van Bolnuevo, op slechts  5 minuten rijden van de vakantievilla.

Als u voor ander strandplezier gaat, dan kunt u bijvoorbeeld ook duiken, zeilen, windsurfen of paardrijden Of als u lekker wilt relaxen, dan zijn er vele rustige strandjes. Het centrum van Puerto de Mazarrón met een gezellige boulevard ligt op zo’n 5 minuten rijden.

Strand Mazarron
Omgeving Mazarron

Mazarron en omgeving

Mazarrón bestaat uit twee stadskernen. Mazarrón zelf met allerlei voorzieningen zoals supermarkten en een weekmarkt. De badplaats Puerto de Mazarrón, met haar schitterende boulevard, een jacht- en een vissershaven, restaurants en stranden.

Wilt u de omgeving bekijken, dan ligt Granada op bijvoorbeeld 2 uur rijden. Dichterbij ligt de prachtige stad Murcia. Een wonderschone cultuurstad die net als Cartagena binnen drie kwartier te bereiken is. Fervente golfers rijden 5 of 30 minuten naar een van de vele golfbanen.

Sierra de Espuña

Als je van de natuur en wandelen houdt dan bent je hier op de juiste plek. De Sierra de Espuña is een prachtig bosrijk natuurgebied. Ook een rondrit door de Sierra is de moeite waard. De uitzichten zijn adembenemend. De hoogste top is 1.583 meter.

Sierra De Espuna
Voor de kinderen

Voor de kinderen

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen in de omgeving. kinderen. Wat te denken van het Safaripark Terra Natura www.terranatura.com in Murcia met meer dan 300 dieren, of het verfrissende waterpark dat er naast ligt, Aqua Natura.