Overwinteren Spanje september 2015 tot eind Maart 2015. Bij aankomst in mazarron alles prima geregeld, de eerste boodschappen die we besteld hadden stonden klaar,maar ook een verwelkomt pakket met eerste benodigdheden. Wat de service betreft kon het al niet meer stuk. Dan de villa,in een woord geweldig, mooi en lux ingericht en van alle gemakken voorzien. 3 slaapkamers 2 Ruime badkamers en overal voor alle zekerheid verwarming voor eventuele kille perioden of nachten. Helemaal geen gevoel dat we in een verhuur woninkje zitten zoveel comfort en het overdekt terras geeft de mogelijkheid om de gehele winter heerlijk buiten te eten. De sleutel service is perfect betreffende mensen staan altijd voor je klaar, voor eventuele reparaties en/ of informatie voor doctor ,tandarts enz. Wij waren met 4 personen men er is zoveel ruimte dat je niet op elkaar lip zit. In een woord geweldig en de prijs voor die maanden is geheel in evenwicht met de kwaliteit en service die geboden wordt. Voor ons een dikke 9 plus en zeker voor herhaling vatbaar, ook de winter temperatuur gemiddeld 19 graden is erg aangenaam.

Familie van Summeren12 september 2016

Villa Classico is een super mooie villa welk is voorzien van alle gemakken. Daarnaast heeft het royale zwembad en de spaanse omgeving onze vakantie tot een onvergetelijke herinnering geleid.

J. van Elst

Mooi ruim huis, mooie ligging op het park. Lekker zwembad/tuin. Hele spaanse omgeving met weinig toeristen, we hebben weer genoten!

Peter Kuip

Wij zijn hier in de zomer geweest en we vonden het een geweldig park. De villa is goed bevallen, veel ruimte en weinig last van buren. Het zwembad is heerlijk, maar wel diep voor kleine kinderen. We hebben iedere dag verschillende strandjes in de omgeving bezocht en de kinderen vroegen of we hier niet konden gaan wonen. Er is ook een groot waterpark op iets meer dan een half uurtje rijden (wel een eigen opblaasband kopen, voorkomt wachttijden bij de attracties!). In Puerto de Mazarron heb je leuke terrasjes en winkeltjes en een prachtige jachthaven. Op het park zelf heb je een mooi zwembad waar je lekker kunt uitrusten maar bij de meeste huisjes zit ook een prive zwembad. Op het park zelf is verder niet zoveel te beleven dus je hebt wel een huurauto nodig. Op 10 minuutjes van het park is een heerlijk Wokrestaurant. Supervoordelig en lekker. Alles in deze omgeving is trouwens supervoordelig. Is namelijk niet zo toeristisch als bijv. de Costa Blanca.

Ron Thijssen

Beste Ton en Gonny,
Heerlijk 2 weken in Villa Classico. Wat een mooi huis en prachtig zwembad met tuin en terrassen. Voor de derde keer op de MCC zo goed bevallen dat we nu zelf maar een huisje gekocht hebben. Wellicht kunnen we er een in de toekomst op drinken als jullie op de MCC zijn.

Beru & Hanneke Sanders